• DOLAR 34,22 %0.08
  • EURO 38,13 %0.06
  • STERLIN 45,78 %0.06
  • ALTIN 2.897,20 %0.05
  • BİST100 9.666 %-1.14
  • BITCOIN 64.100 %-2.58
  • ETHERIUM 2.600 %-2.5
18°
1 ay önce GÜNCEL

AFAD, 8 İlde meydana gelen yangınlar nedeniyle yerleşim yerlerine yakın 5 bin 381 vatandaşın tahliyesinin gerçekleştirildiğini bildirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İlçedeki mahalle ziyaretlerini sürdüren Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, vatandaşların talep ve önerilerini hızla yerine getiriyor. Adatepe Mahallesi sakinlerinin isteği üzerine eski demir fabrikası yanında bulunan park, yapılan çalışmalar sonucunda kısa bir süre içinde baştan aşağı yenilendi.

1 ay önce GÜNCEL

Hatay'ın Antakya ilçesinde düğününe 15 gün kala kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 19 yaşındaki kızdan geriye gelinliği kaldı. Ölen genç kıza gelinliği giydiremediği için üzülen gelinlikçi Belgin Aygün, hayatını kaybeden genç kıza ait olan gelinliği rafa kaldırdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU'dan yapılan açıklamaya göre 23 Ağustos Cuma günü İzmir'İn 7 ilçesinde su kesintileri yaşanacak. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk bu yıl da Engelsiz Kampa ev sahipliği yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Kamu Personel Seçme Sınavı’nın (KPSS) sonuçlarını açıkladı. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin internet sitesi üzerinden kimlik numarası ve aday şifresiyle birlikte erişebilecek.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala, sağlıkta şiddeti TBMM gündemine taşıdı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İESOB Başkanı Yalçın Ata, Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Başkan Ata, esnaf sanatkarların yerel yönetimlerden olan beklentilerinin de görüşüldüğü ziyaretin, son derece olumlu ve samimi bir ortamda geçtiğine dikkat çekti.

1 ay önce DÜNYA

Suudi Arabistan'da düzenlenen deve güzellik yarışmalarında, develere botoks enjeksiyonları yapıldığı ortaya çıktı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çiğli ilçesinde B.B. adlı vatandaşın ofisine girerek, 'Alacakları tahsil etmeye geldik' deyip iş yerindeki elektronik sistem ile otomobili ve nakit paraları gasp eden çeteye yönelik operasyon gerçekleştirdi. 7 şüphelinin gözaltına alındığı operasyonda, 6 kişi tutuklandı.