• DOLAR 34,21 %-0.03
  • EURO 37,91 %0.25
  • STERLIN 45,45 %0.25
  • ALTIN 2.912,98 %-0.57
  • BİST100 9.351 %0.00
  • BITCOIN 61.196 %-4.56
  • ETHERIUM 2.486 %-6.16
12°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 25 Ağustos Pazar günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli’nin Bekilli, Kale, Merkezefendi, Pamukkale, Güney, Sarayköy, Buldan ilçelerinde elektriğin geleceği saatler...

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 25 Ağustos Pazar günü Muğla'nın 6 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 356 araçlık park yeri kapasitesine sahip Malta Katlı Otoparkı’nın yapım çalışmalarına hızla devam ediyor. Büyükşehir Yetkilileri, otopark şantiyesine giderek ilgili teknik ekipten devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

1 ay önce BALIKESİR

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, 5'i çocuk 19 düzensiz göçmen kurtarıldı. Kurtarılan göçmenler Balıkesir İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderildi.

1 ay önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Karaoğlanlı Mahallesi’nde yer alan serasında inceleme yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Pınar Mine Hacıalibeyoğlu, Kent Estetiği Dairesi Başkanı Müge Kuğu ile birlikte yaptığı incelemede, tesisin işleyişi ve üretim süreci hakkında bilgi aldı.

1 ay önce AYDIN

Efeler Belediyesi, kenti daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen faaliyetler kapsamında; Kardeşköy, İmamköy, Yılmazköy ve Girne mahallelerindeki yollar yenilendi.

1 ay önce MUĞLA

Muğla İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timleri il genelinde eş zamanlı motosiklet ve motorlu bisiklet denetimi gerçekleştirdi.

1 ay önce AYDIN

Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği (KUPAD), Kuşadası Belediyesi'nin katkıları ile bu yıl 37’ncisi düzenlenen Bolu Mengen Uluslararası Aşçılar Turizm ve Gastronomi Festivali’ne katıldı.

1 ay önce MANİSA

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden Manisa'nın farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 25 Ağustos Pazar günü Manisa'da elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 ay önce SPOR

Beşiktaş, tecrübeli futbolcusu Necip Uysal’ın sol dizinde ön çapraz bağ yaralanması tespit edildiğini açıkladı. Tecrübeli ismin en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.