• DOLAR 34,22 %-0.03
  • EURO 37,54 %0.14
  • STERLIN 44,83 %0.14
  • ALTIN 2.886,16 %0.57
  • BİST100 8.964 %-1.84
  • BITCOIN 60.560 %-2.76
  • ETHERIUM 2.375 %-3.84
27°
1 ay önce GÜNCEL

Ankara'nın Sincan ilçesinde apartman inşaatının 12. katındaki iskelenin kırılması sonucu 3 işçi zemin kata düşerek hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde omuz atma yüzünden meydana geldiği ileri sürülen cinayetin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

1 ay önce BALIKESİR

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde; Ayvalık Belediyesi’yle Ayvalık Atatürkçü Düşünce Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği, geleneksel Atatürk Kupası sona erdi.

1 ay önce GÜNCEL

Ordu'da, ‘uyum haftası' kapsamında okuluna giden birinci sınıf öğrencisi Miray Arslan, okulun beden eğitimi öğretmeninin kullandığı lüks cipin okul bahçesinde çarpması sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce DÜNYA

Filipinler’de etkili olan tropikal fırtınanın yol açtığı sel ve heyelanlar nedeniyle 11 kişi hayatını kaybetti.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa-Çanakkale karayolu üzeri Karacabey ilçesinde iki aracın karıştığı trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

1 ay önce YAŞAM

Rap müziğin gün geçtikçe popülerleşen ismi Wegh, yeni parçası Karardı Bulutlar’ı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Parça, kısa sürede yüzbinlerce dinlenme aldı. Peki, Wegh Karardı Bulutlar şarkısının sözleri neler?

1 ay önce GÜNCEL

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Alzheimer hastası olduğu iddia edilen bir koca, karısını keserle öldürdü.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde taksi şoförünü öldürüp gasbettikten sonra bir market çalışanını öldüren daha sonra da Karabağlar ilçesinde bir kişiyi öldüren zanlının, yakın zamanlarda 2 kişiyi daha yaraladığı ortaya çıktı. 20 sene önce işlediği cinayetten de hüküm giydiği ve cezaevinden tahliye olduktan sonra yeniden bu olayları gerçekleştirdiği belirlenen zanlının, uyuşturucu bağımlısı olduğu ve uyuşturucu parası bulabilmek için olayları gerçekleştirdiğini söylediği öğrenildi.

1 ay önce GÜNCEL

İstanbul Avcılar'da yeni doğmuş erkek bebeğini çöp konteyneri atan anne polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.