• DOLAR 34,24 %0.21
  • EURO 37,17 %-0.03
  • STERLIN 44,77 %-0.03
  • ALTIN 2.960,10 %0.19
  • BİST100 9.002 %0.52
  • BITCOIN 67.256 %-0.51
  • ETHERIUM 2.605 %-0.8
14°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, hafta içinde İZSU Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte inceleme yaptığı yağmur suyu toplama ve atık su kanalı çalışmalarının hemen ardından asfalt serimlerini tamamlamak için düğmeye bastı.

1 ay önce GÜNCEL

Aksaray’da bir kadın kendisiyle ilişkiye girdiği ve adını çıkardığı iddiasıyla kafede oturan adama kurşun yağdırdı. Tabancayla ateş açan kadının o anları güvenlik kamerasına yansırken adam ağır yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar yangınında elektrik, su sistemi ve çatısı zarar görmesine karşın kaderine terk edilen Manolya Apartmanı’nda yaşamı normale döndürmek için harekete geçti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca Belediyesi’nin arama kurtarma köpekleri Ramo ve Ateş’in İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) sundukları gösteri konuklardan büyük alkış aldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı toplu ulaşım kurum ve kuruluşları, 9 Eylül Pazartesi günü itibariyle kış düzenine geçecek. Yeni eğitim öğretim yılının başlayacak olması nedeniyle ESHOT, Metro ve Tramvay hatlarında sefer sıklıkları artırılacak. İZDENİZ gemileri, mevcut tarifeleriyle çalışmaya devam edecek.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin en büyük marketlerinden biri olan A101 yeni kataloğunu açıkladı. A101'e bu kez dijital piyano geliyor. A101 12 Eylül Perşembe Aldın Aldın kataloğu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ünlü sanatçı Haluk Levent, İzmir'in Bergama ilçesinde sahne aldı. Bergama halkı zehirlenmesin diye şarkı yazdığı için 14 yıl cezalandırıldığını belirten Levent, "İnsanları zehirlemeden paraları götürsünler" dedi

1 ay önce YAŞAM

Bugün STAR TV'de ne var? 7 Eylül 2024 Cumartesi günü STAR TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. STAR TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce YAŞAM

Bugün SHOW TV'de ne var? 7 Eylül 2024 Cumartesi günü SHOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. SHOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...

1 ay önce YAŞAM

Bugün NOW TV'de ne var? 7 Eylül 2024 Cumartesi günü NOW TV yayın akışında neler var merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. NOW TV güncel yayın akışı bilgileri haberimizde yer alıyor...