• DOLAR 34,47 %0.32
  • EURO 37,29 %0.45
  • STERLIN 44,94 %0.45
  • ALTIN 2.994,53 %1.36
  • BİST100 8.794 %-2.32
  • BITCOIN 68.248 %-0.22
  • ETHERIUM 2.642 %0.4
14°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi; bu yıl üniversiteyi kazanan Menderesli öğrencilere ilk harçlığını veriyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde 2 gün önce ormanlık alanda çıkan yangına müdahale havadan ve karadan devam ediyor.

1 ay önce POLİTİKA

Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde kaybolan sekiz yaşındaki Narin Güran, 19 gün sonra, evlerinin yakınındaki dere yatağında bir çuvalda bulundu. CHP İçişleri Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Murat Bakan, Narin Güran’ın cinayetine ilişkin açıklama yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'e bu yıl sonbahar erken geliyor. Eylül ayına girdiğimiz şu günlerde havalar serinliyor, çarşamba günü ise yağmur bekleniyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, 9 Eylül İzmir’in kurtuluşunu yayımladığı mesajla kutladı. Başkan Uzun mesajında, “Bağımsızlık ateşi hiçbir zaman sönmeyecek, İzmir’in dağlarında çiçekler açmaya devam edecek!” ifadelerini kullandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın Anadolu Caddesi incelemeleri sırasında Soğukkuyu’da yol kenarında bulunan alanın peyzaj çalışmaları iki gün içinde tamamlandı. Halktan gelen talepler doğrultusunda dinlenme alanı olarak tasarlanan bölümde oturma gruplarının yanında yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması yapıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin kalbi Kültürpark’ın cumhuriyet yolculuğunu simgeleyen tarihi kapılarında restorasyon çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak 93. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda hizmete açtı. Hem güçlendirilip hem yenilenen kapılara sosyal alanlar da eklendi.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan A101 bu kez market indirimlerini duyurdu. A101'de salça, ayçiçek yağı, pirinç, deterjan gibi çok sayıda üründe indirim var. A101 7-13 Eylül Haftanın Yıldızları kataloğu

1 ay önce GÜNCEL

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev esnasında zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Orhan Burak Büyükçaylı'nın eşi Balıkesir'de doğum yaptı.

1 ay önce GÜNCEL

Diyarbakır'da kaybolduktan sonra ölü bulunan Narin Güran soruşturması kapsamında 24 kişi gözaltına alındı.