YİĞİT SÜTCÜ- Trendyol Süper Lig'in yeni ekiplerinden Göztepe, forma göğüs sponsorluğu için inşaat firması Yunusoğlu ile anlaşma imzalamıştı. Gürsel Aksel Stadı'ndaki imza töreninde konuşan Göztepe Kulübü CEO'su Kerem Ertan, İzmir'e değer katan ve katkıda bulunmaya çalışan Yunusoğlu İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzaladıklarını belirtmiş ve "İzmirli firmalar tarafından desteklenmek mutluluk verici. Kulübümüze olan yaklaşımlarından ötürü başta Yunus Yunusoğlu olmak üzere tüm Yunusoğlu Şirketler Grubu'na teşekkür ediyorum. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuşmuştu. Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu da, "İzmir'imizi önemsiyor, değerli topraklarına kimlik katmakla birlikte ileriye taşıyacak her adımı desteklemekten de mutluluk duyuyoruz. Yapılan anlaşmanın her iki taraf için de olumlu sonuçlar getireceğine yürekten inanıyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Taraftarlar beğenmedi, sosyal medya devreye girdi

Toplantının ardından Göztepe'nin bu sene giyeceği ve üzerinde Yunusoğlu logosu bulunan forma basına tanıtılmıştı. Sosyal medyada bu formayı paylaşan yüzlerce taraftar, formadaki renklerin uyumsuzluğunu eleştirmişti. Taraftarlar kulübe ve Yunusoğlu İnşaat'ın sosyal medya hesaplarını da etiketleyerek bu durumun değerlendirilmesini talep etti.

Yunusoğlu İnşaat, taraftarın sesini duydu

Taraftarlar sosyal medya yoluyla sesini duyurmayı başardı. Göztepe CEO'su Kerem Ertan, sosyal medya hesabından Göztepe'nin yeni formasını paylaştı. Ama br detay hemen taraftarın ilgisini çekti. Formada yer alan Yunusoğlu ambleminin rengi, tam da taraftarın istediği gibi kırmızı olmuştu. Kerem Ertan, paylaşımına "Ana sponsorumuz Yunusoğlu İnşaat ve Sayın Yunus Yunusoğlu'na Göztepe'mize olumlu yaklaşımları, hassasiyetleri ve ktkıları için teşekkür ederiz" ifadesini ekledi. Taraftarlar ise Yunusoğlu İnşaat'ın sosyal medya hesabını tebrik yağmuruna tuttu. Anlaşmaya göre futbol A takımı, sezon sonuna kadar tüm resmi lig ve özel müsabakalarında formaların göğüs bölümünde "Yunusoğlu" markasının logosu ile sahaya çıkacak.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ