Netflix'in popüler dizisi Squid Game ilk sezonuyla büyük ses getirmiş ve adeta dünya çapında izleyicileri ekrana kilitleyerek büyük beğeni toplamıştı. Netflix, heyecanla beklenen Squid Game’in 2. sezonu için tarihi açıkladı. Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu: Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? 

Squid Game 2. sezon ne zaman yayınlanacak? 

Merakla beklenen Netflix dizisi Squid Game 2. sezonu için tarih açıkladı. Squid Game dizisinin 2. sezonu 26 Aralık 2024’te yayınlanacağını duyurulurken, dizinin final sezonunun da 2025 yılında izleyiciyle buluşacağı bilgisi de aktarıldı.

Squid Game 2. sezonda neler olacak?

Squid Game’i kazanmasının üzerinden üç yıl geçtikten sonra Seong Gi-hun'un (Lee Jung-jae) intikam arayışını konu alan dizide oyuncu 456 yani Seong Gi-hun, oyunun şifresini çözerek arkasındaki insanları bulmaya ve bu ölümcül oyunlara son vermekle mücadele edecek. Kazandığı oyundan kalan serveti bu arayışa yatıracak olan Gi-hun, metroda ddakji oynayan takım elbiseli adamın peşine düşüyor. Ancak zor bir seçimle karşı karşıya kalır. Seong Gi-hun bitirmek istediği oyuna yeniden girmesi gerekebilir.

Squid Game 2. sezon yönetmeni kim olacak?

Squid Game 2. sezon yönetmenliğini Hwang Dong-hyuk üstleniyor. 74. Primetime Emmy Ödülleri'nde Drama Dizisi dalında En İyi Yönetmen ödülünü kazanarak ilk Asyalı olarak tarihe geçen Hwang Dong-hyuk bir kez daha dizinin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

Squid Game 2. sezon oyuncu kadrosu

Squid Game 2. sezon oyuncu kadrosuna katılan isimler ise; Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin-uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri ve Won Ji-an.

Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun ve Gong Yoo ilk sezondaki rolleriyle diziye geri dönecek.

Kaynak: Haber merkezi