Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu’nun göreve gelmesiyle, Hakan Ayhan başkanlığında yeni bir yapılanmaya giden Tire Belediye Spor, futbolda da merkeze altyapıyı koyarak, Tireli gençleri futbola kazandırmayı hedef edindi. Sezonun başından itibaren altyapı takımları kendi liglerindeki iddialarını sürdürürken, Süper Amatör Lig’de mücadele eden Futbol A Takımı da ilk haftada deplasmanda karşılaştığı Karabağlar Eski İzmir Spor ile 1-1 berabere kaldı ve 1 puanı hanesine yazdırdı. 
Ligin ikinci haftasında 20 Ekim 2024 Pazar Günü, Tire Tahir Karapınar Sahası’nda Güzelbahçe Belediye Spor’u ağırlayacak olan takım, yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. 

Hakan Ayhan: İlçemizin gençlerine güveniyoruz

Kulüp Başkanı Hakan Ayhan, “Süper Amatör Lig’de Tireli gençlerimizden oluşan güzel bir takım kurduk. Bu gençlerimize kendilerini gösterme fırsatının sunulması, bu liglerde tecrübe kazanmaları çok önemli. İlçemizin gençlerine sonuna kadar güveniyoruz.” dedi. 

Armağan Gündoğdu: Taraftar desteği önemli

Tire Belediye Spor Teknik Sorumlusu Armağan Gündoğdu, “İlçemizin gençlerine sahip çıkan Tire Belediye Başkanımız Sayın Hayati Okuroğlu'na, Kulüp Başkanımız Sayın Hakan Ayhan'a ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Ligin güçlü ekiplerinden Güzelbahçe Belediye Spor ile karşılaşmamıza tüm Tire halkını bekliyoruz. Genç oyuncularımız için Tireli futbolsever halkımızın desteği çok önemli.” dedi.
 

Kaynak: Tire Belediye Spor