Tireliler, 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutladı. Tire Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Bayramı ve Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında fener alayı korteji ve ardından Tire’nin yetiştirdiği genç sanatçı Semih Anıl  konserine yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

Çok sayıda vatandaş katıldı

Tire İmam Hatip Camii önünden önünde toplanan vatandaşlar ellerinde Türk Bayrakları, meşaleler ve 100 metrelik Türk Bayrağı açarak yürüyüşe hazırlandılar. Tarihi Tire Belediyesi Armoni Bandosu eşliğinde başlayan fener alayına, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Tire Belediye Başkan Yardımcıları Yalçın Kaya, Birtan Armağan ve Hüseyin Zincircoğlu, CHP Tire İlçe Başkanı Gürol Soyuer, Belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan stantları ziyaret etti

Fener alayı yürüyüşü Gölet Şenlik Alanı’nda son bulmasının hemen ardından alandaki Fuar Stantları ziyaretiyle stantların açılışı gerçekleştirildi. Tireli yerel firmaların, kurumların ve üreticilerin olduğu stantları Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Semih Anıl konseri

Tire’nin yetiştirdiği güçlü seslerden biri olan genç sanatçı Semih Anıl Konseri’nde Tireliler zafer bayramını coşkuyla kutladı. Konser boyunca birbirinden güzel şarkılarını Tireliler için seslendiren Semih Anıl, İzmir Marşı ile konser son buldu.

Kaynak: Bülten