YİĞİT SÜTCÜ - Göztepe’nin genç kaptanlarından Yalçın Kayan, özellikle geçtiğimiz sezonun ikinci yarısı gösterdiği başarılı performans ile takımın değişmezlerinden birisi olmuştu. Ancak bu sezon beklenilen performanstan uzak olduğu için kadroda yer bulamayan Yalçın, Stoilov ile tartışınca süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Stoilov transferi işaret etmişti

Göztepe’de başarılı teknik adam Stonimir Stoilov, 2-0 kazanılan Bodrumspor maçının ardından "İsmail ve Ogün sakattı. Matsuki hastaydı. Bu süreçte hepsi güçlenecek. Rekabetçi bir ortamda çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz daha önce de belirttiğim gibi Avrupa. Bu hedefe ulaşmak için her şeyi yapacağız. Transferde de çalışmalarımız sürüyor. Bir santrafor transferi yapmak istiyoruz. Aramıza biri katılabilir." ifadelerini kullanarak transfere yeşil ışık yakmıştı. 

Son bir görüşme yapılacak

Yalçın krizini de hasarsız kapatmayı planlayan Göztepe yönetimi, altyapıdan yetişen oyuncuyu düşük bir bedelle göndermek istemiyor. İsmi Iğdır ve Kocaeli gibi takımlarla anılan Yalçın ile son bir görüşme yapacak olan yönetim, Stoilov’un da genç oyuncuyu affetmesini bekliyor. Yalçın krizi ve son transferin bu hafta sonuna kadar çözülmesi bekleniyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ