Yiğit SÜTCÜ- Göztepe, Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanan Fenerbahçe maçında, Ali Koç’un sahaya girmesinin ardından çıkan olaylar neticesinde 2 maç saha kapatma cezası almıştı. Sarı kırmızılı yönetimin yaptığı itiraz sonucunda, Türkiye Futbol Federasyonu sarı kırmızılıların cezasını bir maça indirmişti. Karar neticesinde, bugün oynanan Bodrumspor maçında sarı kırmızılı taraftarların stada girişi yasak. Ancak taraftarlar, takımlarına destek olmanın başka bir yolunu bulmayı başardı.

Takım otobüsünü karşıladılar

Sarı kırmızılı taraftarlar, saat 20.00 sularında Fahrettin Altay meydanında toplanmaya başladı. Saat 20.00’da Urla Adnan Süvari Tesisleri’nden yola çıkan takım otobüsünü meydanda karşılayan taraftarlar, maç öncesinde oyuncular ve teknik ekibe destek verdi. Otobüsü stada ulaşana kadar takip eden sarı kırmızılı taraftarlar bununla da yetinmedi. 

Ses sistemi ile tezahürat 

Otobüsün stada ulaşmasının ardından bu defa da güney kale arkasında yer alan taraftar alanına gelen sarı kırmızılı taraftarlar, maç öncesi tezahüratlar ile takımlarını desteklediler. Taraftarlar, burada kurulan ses sistemi ile her iç saha maçı öncesi gelenek haline gelen “Med cezir“ şarkısını birlikte söylediler. Saha içerisinde yer alan futbolcular, tribünlerde seyirci olmamasına rağmen taraftarlarının desteğini almış oldular.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ