Yiğit SÜTCÜ- Türkiye Briç Federasyonu, resmi sosyal medya hesaplarından, konuyla ilgili yapılan paylaşımda, ”Eski başkanımız Yasemin Merçil ve ekibine 3 yıllık dönemde verdikleri emekleri için teşekkür eder, yeni başkanımız Esat Murat Molva ve ekibine başarılar dileriz.” İfadelerine yer verildi. 

“Motive bir şekilde çalışacağız“

Başkanlığa seçilen Esat Murat Molva, “Önümüzdeki 4 sene bizim için oldukça zorlu olacak ama son derece motive bir şekilde ve şevkle önümüzdeki görevleri yapmak üzere çaba göstereceğiz. Sizlerin de desteklerinizle başarılı olacağımıza inanıyorum, tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Molva'nın yönetim kurulunda Aykut Aksu, Samet Karagöz, Can Berktaş, Sevinç Atay, Kaan Aydın, Burhan Poshoroğlu, Uğur Öncel, Hacı Ali Çelik, Talip Çankırı, Tuncer Şengöz yer aldı.

İlk hedef Arjantin

Molva’nın başkanlığında dünyanın en büyük briç organizasyonunda Türkiye briç milli takımları, dört farklı kategoride ülkemizi temsil etmeye hazırlanıyor. Arjantin’de düzenlenecek olan turnuva, 10 gün boyunca devam edecek. Türkiye, Buenos Aires’teki bu önemli etkinlikte Açık Takımlar, Kadın, Mix ve Senyör kategorilerinde mücadele edecek.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ