SEMRA İĞTAÇ- Karaburun’un eşsiz doğasında, dövme ve sanat temalı alternatif bir festival başlıyor. Tattoo & Art Gathering, Capo Glamping’te 18-20 Ekim tarihleri arasında, dövme sanatçıları, tasarım standları, atölyeler, müzik, dans ve eğlence dolu üç gün boyunca sanatseverler bir araya gelecek.

Festival, 18 Ekim Cuma günü saat 13.00’te katılımcıların alana giriş yapmasıyla başlayacak. Boyabağı kayalıklarında düzenlenen Sunset Party DJ Set ile festival ruhu harekete geçecek. Ardından Capo’nun nefes kesici manzarasında düzenlenecek Dolunay Çemberi ve organik müzikle açılış seremonisi geceyi renklendirecek.

19 Ekim Cumartesi, yoga ve meditasyon ile başlayacak gün, zengin atölyeler ve etkinliklerle devam edecek. Güneş batarken yapılacak olan Barbekü Partisi ise festivalin coşkusunu artıracak. Gece, sahnede Zeyn’el Konseri ve DJ ile devam edecek; ateş gösterileri geceyi aydınlatacak.

Katılımcılar üç gün boyunca dövme sanatını keşfederken, yaratıcı atölyelerle sanat dolu bir deneyim yaşayacak. Bu özel etkinlikte müzik, sanat ve doğa iç içe geçerken, unutulmaz bir festival katılımcıları bekliyor.

Muhabir: SEMRA İĞTAÇ