Ünlü sanatçı Hakkı Bulut, konser vermek üzere geldiği Tokat’ta rahatsızlandı. Sahneye çıkma saatinde tansiyonu yükselen sanatçı, sağlık ekipleri tarafından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan Hakkı Bulut’un durumunun kısa sürede iyileştiği ve taburcu edildiği öğrenildi.  

Hakkı Bulut Kimdir?

Hakkı Bulut, 3 Şubat 1945'te Tunceli'nin Mazgirt ilçesine bağlı Aktarla köyünde doğdu. Ortaokulu Ceyhan'da tamamladıktan sonra Adana Erkek Lisesi ve Adana Öğretmen Okulu'ndan mezun oldu. Öğretmenlik kariyerini 12 yıl sürdüren Bulut, müziğe olan ilgisi ve babasının saz çalmasının etkisiyle genç yaşta müzikle ilgilenmeye başladı.

1967'de ilk plağı olan "Leylam" ile müzik dünyasına adım atan Bulut, 1969'da Türkiye çapında tanınmasını sağlayan "İkimiz Bir Fidanız" adlı eseriyle büyük bir çıkış yakaladı. Bu eser, birçok sanatçı tarafından da seslendirildi. Kariyeri boyunca 65 albüm ve 1000'i aşkın eser üreten sanatçı, 6 Altın Plak, 1 Altın CD ve Altın Long Play gibi ödüller kazandı.

Bulut, aynı zamanda 12 sinema filminde de rol almış bir oyuncudur. 2020'de son albümü "Düşmanı Uzakta Arama Dostum"u piyasaya çıkaran Hakkı Bulut, müzik kariyerine 120 yaşına kadar devam etmeyi planladığını söylemiştir.  

Hakkı Bulut - İkimiz Bir Fidanız şarkı sözleri

Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı Yola çıkmış arıyorum Kaybettiğim aşkımı

N'olur bana ümit verme Seveceksen başkasını N'olur bana ümit verme Seveceksen başkasını

Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam karanlıktır Bana tozpembe görünmez Sensiz dünyam karanlıktır

Bana senden başka ümit Olacak hiç kimsem yoktur Bana senden başka ümit Olacak hiç kimsem yoktur

İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız Sen benimle ben seninle bu hayatı yaşamalıyız Severek birbirimizi hayatta hep gülmeliyiz

Yaşamanın gayesini Seni sevince anladım Yaşamanın anlamını Seni görünce anladım

Senden gelen her cefaya Bu canımı adadım Senden gelen her cefaya Bu canımı adadım

Bil ki tahammül edemem Başka birini sevmeni Bil ki tahammül edemem Başka birini sevmeni

Sevme benden başkasını Razı değilsen ölmeme Sevme benden başkasını Razı değilsen ölmeme

İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız Sen benimle ben seninle bu hayatı yaşamalıyız Severek birbirimizi hayatta hep gülmeliyiz

Kaynak: HABER MERKEZİ