Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Urla Belediyesi Klazomenai U12 Futbol Turnuvası 18 Ağustos 2024 Pazar günü oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Final müsabakasında Urla Belediye Spor Kulübü, Güzelbahçe FK’yı 2-1 mağlup ederek kupanın sahibi oldu. Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, ödül töreninde yaptığı açıklamada turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ederek sporun birleştirici gücüne vurgu yaptı.

16-17-18 Ağustos tarihlerinde Aydın, Manisa ve İzmir’den 20 amatör takımın katıldığı turnuvanın ilk iki gününde takımlar grup müsabakalarına çıktı. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuva oynanan final müsabakasının ardından tamamlandı. Dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Urla Belediye Meclis Üyesi Alp Bölükbaşı, Urla Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Derya Çağan Orhunbilge ve Urla Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serkan Bidav takdim etti.

Turnuvada yer alan tüm takımlara teşekkğür ederiz

Ödül töreninde yaptığı açıklamada turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ederek sporun birleştirici gücüne vurgu yapan Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan “Bugün turnuvamızın son gününü geride bıraktık. Geleceğimizin mirasçısı gençlerimiz üç gün boyunca bizlere futbol şöleni sundu. Burada dostluk ve kardeşlik ile sporun ne kadar güzelleştiğine tanık olduk. Turnuvanın önümüzdeki yıllarda daha geniş kapsamlı olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm sporcularımıza sakatlık yaşamadan, dostluğun kazanacağı bir kariyer geçirmelerini diliyorum” dedi

Kaynak: Bülten