Urla Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Urla genelindeki yeşil alanlarda ve parklarda bakım çalışmalarına son sürat devam ederken yapılan işlemlerin yanı sıra, çiçek dikimi, ağaçlandırma, budama, çim biçme, yabani ot temizliği ve sulama çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarına aralıksız devam eden Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise sokak ve cadde yıkamaları, konteyner temizliği, sahil temizliği gibi çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Sokaklarımızı temiz tutalım 

Urlalılara çok daha güzel ve yüksek standartlarda yaşam imkânı sunmak için durmaksızın çalışacağız diyen Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, “Dikilen çiçeklerin, ağaçların, bitkilerin korunması ve zarar verilmemesi konusunda vatandaşlarımızdan hassasiyet göstermesini istiyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor.

Lütfen ekiplerimize destek olmak için, yollarımızı, caddelerimizi, sokaklarımızı temiz tutalım. Bizler daha yaşanabilir bir Urla için, halkımızın daha temiz, daha konforlu alanlarda yaşamaları için durmadan çalışacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: Bülten