Buca’da 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu yaşanacak. Kutlamalar kapsamında Buca Belediyesi önünden Işılay Saygın Meydanı’na kortej yürüyüşü düzenlenecek. Ardından sanatçı Öznur Korkmaz ve Kaset Grubu sahne alacak. Tüm İzmirlileri yaşanacak coşkuya ortak olmaya davet eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Haydi! Gelin, tüm dünya milletlerine ilham veren büyük mücadelenin başarıyla taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşku içerisinde kutlayalım” dedi.

Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı, Buca’da coşkuyla kutlanacak. Kutlamaların en önemli ayağı 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00’de Buca Belediyesi önünden düzenlenecek kortej yürüyüşü olacak. Türk bayrakları ve meşaleler eşliğinde gerçekleştirilecek yürüyüş, Işılay Saygın Meydanı’nda son bulacak.

Mutluluğu beraber yaşayalım

Işılay Saygın Meydanı’ndaki kutlamalar ise saat 19.30’da DJ Uğur’un sahne alması ile başlayacak. DJ Uğur’un hemen ardından saat 20.15’de Kaset Grubu, 21.30’da ise Öznur Korkmaz sahne alacak. Gece boyunca söylenecek marşlar ve şarkılar Buca’da bayram coşkusunu daha da artıracak.
İzmirlileri bu heyecana ortak olmaya davet eden Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, “Haydi! Gelin, sevincimizi, mutluluğumuzu hep beraber doyasıya yaşayalım.  Tüm dünya milletlerine ilham veren büyük mücadelenin başarıyla taçlandırıldığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı coşku içerisinde kutlayalım. Cuma gecesi herkesi belediye binası önüne bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Bülten