Toplu taşıma araçlarıyla kolayca ulaşılabilen 14 Evler Sahili'nde günün problemlerinden uzaklaşarak tatilinizin tadını çıkartacaksınız. Kumlu ve temiz plajıyla ziyaretçilerin sık tercih ettiği plajlardan biri olan 14 Evler Sahili'ni en kısa zamanda keşfetmenizi öneririz. Aynı zamanda konumu itibariyle İzmirliler için adeta kurtarıcı olan bu sahil plajının güzelliğiyle de dikkat çekmektedir. Denizin birden derinleşmediği, tertemiz suya sahip olan 14 Evler Sahili aynı zamanda yüzme korkusu yaşayanlar ve çocuklu aileler için ideal. Peki, 14 Evler Sahili nerede? 14 Evler Sahili'ne nasıl gidilir?

14 Evler Sahili nerede?

14 Evler Sahili İzmir'in Menderes bölgesinde yer almaktadır.  Aynı zamanda bölgenin en çok ziyaret edilen yerlerden birisi olan 14 Evler Sahili Gümüldür merkeze de çok yakın. Kumlu denizi, temiz plajı ve yakınında yer alan işletmelerle 14 Evler Sahili, ziyaretçilerine güzel ve huzurlu bir tatil olanağı sağlıyor.

14 Evler Sahili'ne nasıl gidilir?

Genellikle çocuklu ailelerin ilk tercih ettiği plajlardan olan 14 Evler Sahili konumu itibariyle kolayca ulaşılabilmesi nedeniyle de İzmirin en güzel ve en çok rağbet gören plajlarındna biri. Ücretsiz giriş yapılabilen 14 Evler Sahili'ne ulaşmak için önce İzbanı kullanmanız gerekiyor. Cumaovası istasyonunda indikten sonra 775 numaralı otobüse binerek 14 Evler Sahil durağında inmeniz yeterli olacaktır. Kolayca ulaşılan bu plaj ayrıca işlevselliği ve temizliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Aşağıdaki haritadan kendinize en uygun rotayı oluşturabilirsiniz.

Not: Lütfen çevremizi ve doğamızı temiz tutalım!

Kaynak: Haber merkezi