Fethiye’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen Fethiye Babadağ Ultra Maratonu büyük bir coşkuyla tamamlandı.

ADM Elektrik Aydınlıları uyardı: Şarjlarınızı doldurun, kesintiler 6 ilçeyi etkileyecek ADM Elektrik Aydınlıları uyardı: Şarjlarınızı doldurun, kesintiler 6 ilçeyi etkileyecek

15 ülkeden 500 sporcu katıldı

Türkiye Atletizm Federasyonu, Fethiye Kaymakamlığı ve Babadağ Teleferik iş birliğinde organize edilen etkinlikte, 15 ülkeden 500 sporcu beş farklı etapta mücadele etti. Sporcular; tarihi Likya Yolu, Kayaköy ve Babadağ Zirvesi gibi eşsiz doğal ve tarihi güzellikler arasında 56 kilometre, 24 kilometre, 15 kilometre, 14 kilometre ve 5 kilometrelik parkurlarda yarıştı.

Zorlu etaplarda unutulmaz bir deneyim

Patika yollar, zorlu yokuşlar ve inişlerle dolu etaplarda ter döken sporcular, doğayla iç içe unutulmaz bir maraton deneyimi yaşadı. Maraton sonunda düzenlenen törenle dereceye giren sporculara madalya ve ödülleri verildi. Etkinlik, sporcuların heyecanlı anları ve izleyicilerin coşkusuyla unutulmaz bir deneyim olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: İHA