Yiğit SÜTCÜ- TFF 3. Lig 1. Grup'ta, Alsancak Stadı'nı dolduran taraftarlarının desteğiyle Tokat Belediye Plevnespor'u 2-0 yenerek üst üste 7. galibiyetini alan lider Karşıyaka, 21 yıl sonra bir ilki başarmış oldu. Şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Karşıyaka, Türkiye'de bu sezon en uzun galibiyet serisini de elde etti. Çarşamba günü Türkiye Kupası’nda Viranşehir’i konuk edecek yeşil kırmızılılar, bu maçın ardından ligde Velimeşespor deplasmanına gidecek. 

Bornova FK kötü gidişe dur dedi

TFF 3. Lig 1. Grupta ilk haftalarda liderlik koltuğunda oturan Bornova FK, sonrasında yaşanan kötü gidişe dur demeyi başardı. Evinde oynadığı Velimeşespor maçını 2-0 kazanarak ligde 3 hafta sonra 3 puanla tanışmış oldu. Bornova FK 14 puanla 5. sırada yer alıyor. İzmir temsilcisi hafta içi Fethiyespor ile kupa maçında karşılaşmasının ardından, ligde zorlu Muşspor deplasmanına gidecek.

Aliağa fırsat tepti 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, Çankaya FK ile deplasmanda oynadığı mücadeleden 0-0 beraberlik ile dönerek önemli bir şansı kullanamamış oldu. Grupta 14 puanla ikincilik koltuğunda oturan İzmir temsilcisi, hafta içi Anadolu Üniversitesi ile kupada karşılaşmasının ardından Kestelspor’u kendi evinde ağırlayacak. Aliağaspor, iki maçı da kazanarak bir galibiyet serisi başlatmayı hedefliyor. 

Bergama, deplasmanda kayıp

Sezon başında TFF’ye yapılan başvuru sonucunda ismi İzmir Çoruhlu Sportif olarak değiştirilen Bergama Belediyespor, Talasgücü Belediyespor deplasmanında mağlup oldu. İzmir temsilcisi, 3-2 kaybettiği maçın ardından 4. Grup’ta topladığı 8 puanla 10. sırada yer alıyor. Kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefleyen Bergamaspor, haftaya evinde Tepecikspor karşısında mücadele edecek.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ