Yiğit SÜTCÜ-Son yılların en zor sezonunu geçiren Afyonspor, 9. hafta mücadelesinde sahasında Kastamonuspor’a karşı farklı bir yenilgi yaşadı. Maçın ardından ardından Afyonspor yönetimi kongre kararı aldı. Borçlar nedeniyle transfer yapamayan Ege temsilcisi, ligde son sırada yer alıyor.

Lider Kastamonuspor karşısında genç oyuncular ile mücadele etmek zorunda kalan Afyonspor sahada varlık gösteremedi. Boş tribünler önünde oynanan bu karşılaşmada genç oyuncular, güçlü rakiplerine karşı etkisiz kalarak 5-0’lık skorla sahadan ayrıldılar. Böylece Afyonspor, 9. maçında 8. mağlubiyetini almış oldu.

Yönetim kongre kararı aldı

Maçın ardından Afyonspor Kulüp Başkanı Niyazi Ertaş ve yönetim kurulu, kongre kararı aldıklarını duyurdu. Erkan Çelik döneminden kalan oyuncu borçları nedeniyle transfer yapamayan Afyonspor, ligde son sırada yer alıyor. Afyonspor önümüzdeki hafta Tuzlaspor deplasmanına çıkacak.

Taraftar tepki gösteriyor

Takıma inancı kalmadığı için maçlara ilgi göstermeyen Afyonspor taraftarları, takımın durumuna sosyal medyadan tepki gösteriyor. Alınan farklı mağlubiyetler sonrası, taraftar grupları, yönetimi haftalardır istifaya davet ediyordu. Afyonspor, bu sezon çıktığı 9 maçta 3 defa 5-0, bir defa da 6-0 yenilmekten kurtulamamıştı.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ