Yiğit SÜTCÜ-Teknik direktör Fatih Çardak ile yollarını ayıran Aliağa FK, teknik direktörlük görevine Mesut Toros'u getirdi. TFF 3. Lig 3. Grup'ta 5 maçta 2 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden Aliağa, Fatih Çardak'ın görevine son verdikten sonra, geçen sezonun ikinci yarısından beri takımın başında olan teknik direktörün yerine 55 yaşındaki Mesut Toros’u göreve getirdi.  

Toros, kariyerinde Nazilli ve Batman Petrolspor ile 3. Lig'de şampiyonluk yaşamış, Ege'de Altay, Karşıyaka, Fethiyespor ve Nazillispor gibi kulüplerde de görev almıştı. Başkan Kamil Önal’ın katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Mesut Toros, 1 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Aliağa’ya yakışır bir mücadele göstereceğiz

İmza töreninde açıklamalarda bulunan Toros, "Bu büyük camianın bir parçası olmaktan dolayı büyük bir heyecan duyuyorum. Kulübümüzün tarihi, değerleri ve hedefleri doğrultusunda, takımımızı en iyi şekilde hazırlamak ve başarılı bir sezon geçirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Hem sahada hem de saha dışında Aliağa’ya yakışır bir mücadele sergileyeceğimizden şüpheniz olmasın. Taraftarımızın desteği, oyuncularımızın azmi ve ekip olarak gösterdiğimiz çaba, bizi hedeflerimize ulaştıracaktır. Birlikte birçok zafer elde edeceğimize inanıyorum. Daha güçlü bir Aliağa için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

Hedef liderlik 

Aliağaspor, TFF 3.Lig 3. Grupta 9 puanla 3. sırada. Geçen hafta Viranşehir deplasmanından 0-0 beraberlikle dönen İzmir temsilcisi, 13 Ekim 14:00’te Pazarspor ile kendi evinde karşılaşacak. Aliağaspor, bu maçtan 3 puanla ayrılarak, zirve yarışını sürdürmek istiyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ