Yiğit Sütcü- Mali zorluklar nedeniyle birçok oyuncusuyla yollarını ayırmak zorunda kalan ve yaklaşık üç yıldır transfer yasağı bulunan Altay, mevcut tecrübeli oyuncularına güveniyor. Şampiyonluk hedefiyle 2. Lig’de mücadele edecek siyah-beyazlı takımda, transfer yasağı nedeniyle kadroya yeni isimler katılamadığı için genç oyuncular A takıma monte ediliyor. 

Tecrübe, dinamizm ile birleşecek 

Siyah beyazlılarda, teknik direktör Gökhan Karaaslan, Murat Uluç (43), Ceyhun Gülselam (36), Özgür Özkaya (36), Deniz Kadah (38) ve Ozan Evrim Özenç’i (31) ilk 11’de sahaya sürerek bu oyuncuların deneyimlerinden yararlanmayı planlıyor. Murat Uluç’un zaman zaman forvet rotasyonunda yer alacağı, diğer oyuncuların ise gençlerle desteklenerek dinamik ve deneyimli bir takım oluşturulacağı belirtiliyor. 

Hedef 3 puanla başlamak

Siyah-beyazlı ekip, sezonun ilk maçında 1 Eylül Pazar günü 24Erzincanspor’u ağırlayacak. Müsabaka, Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Siyah beyazlılarda tek hedef ilk maçta 3 puana ulaşmak. Teknik direktör Gökhan Karaaslan’ın, ilk maçta alınacak galibiyet ile sezona başarılı bir giriş yapmak için futbolcularla sık sık toplantılar yaptığı öğrenildi. 

İlk iç saha maçı 

Alsancak Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak müsabakayı yönetecek hakemler de belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Altay’ın Anagold 24 Erzincanspor’u konuk edeceği müsabakayı Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Akbaş’ın yardımcıları Erol Ernek ve Ali Gün olurken, maçın 4. hakemi ise Ertuğrul Kösterelioğlu oldu.

Muhabir: Yiğit Sütcü