Ekonomik sıkıntılarla boğuşan Altay, transfer yapamadığı için takımda kalan tecrübeli isimler ve genç oyuncular ile yola devam etmeye çalışıyor. Bu noktada ortaya çıkan sıkıntıların önüne geçmeyi başaramayan teknik ekip, çözüm bulmak zorlanıyor. Skor üretme konusunda da sorunlar yaşayan Altay, ilk 7 hafta itibarıyla sadece 5 gol atabilmişken, kalesinde ise 16 gol görerek en fazla gol yiyen takımlar arasında yer alıyor.

Bu filmi izlemiştik

Önceki sezon TFF 1. Lig’de mücadele eden İzmir’in köklü takımı, gösterdiği kötü performans sonucu, haftalar öncesinden ligden düşmeyi garantilemişti. Skor üretme ve savunma anlamında ciddi sıkıntılar yaşayan Altay, geçtiğimiz sezon kalesinde 76 gol görmüş ve sadece 16 gol atabilmişti. 

Hedef Karaköprü Belediyespor maçı

Son sırada bulunan Afyonspor’un ardından, ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda olan Altay’da teknik heyet, savunmadaki sıkıntıları gidermek için toplantılar yaparak, defans hattında değişiklikler yapmayı planlıyor.Cumartesi günü, Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak siyah beyazlılar, rakibini mağlup ederek moral depolamayı ve alt sıralardan uzaklaşmayı hedefliyor.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ