İzmir'in plajları ve koyları yaz aylarında büyük ilgi görüyor. Bu plajlardan biri de Altınköy Plajı. Peki Altınköy Plajı nerededir? Altınköy Plajı'na nasıl gidilir?

Altınköy Plajı

İzmir'in en huzurlu köşelerinden biri olan Urla'da altın değerinde bir plaj olan Altınköy Plajı, ziyaretçilerine serin sularda muhteşem bir keyif vaaediyor. Kristal berraklığında olan deniz, altın rengi kumsalı ile de çok çekici bir görünüme sahip. Burada bulunan deniz oldukça soğuk. Yani yaz sıcaklarında serinlemek için ideal. Burada tatil keyfinin tadını çıkarırken güneşlenmek, buz gibi denizinde yüzerek serinlemek veya kumsalda keyifli bir piknik yapmak gibi imkanlara sahipsiniz. 

Plajda yer alan restoranda taptaze deniz ürünlerini deneyimleyebilir aynı zamanda eşsiz manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

Altınköy Plajı nerededir?

Altınköy Plajı, İzmir'in en huzurlu ilçelerinden biri olan Urla'da yer alıyor.

Şehir merkezine yaklaşık 1 saatlik uzaklıkta yer alan bu plajın açık adresi ise şu şekilde:  Yağcılar Mahallesi, Altınköy Küme, 35430 Urla/İzmir

Altınköy Plajı'na nasıl gidilir?

Ulaşım: Altınköy Plajı'na Fahrettin Altay Aktarma İstasyonu'ndan kalkan Urla dolmuşları veya ESHOT otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

Özel aracınız ile gelmek istiyorsanız aşağıya sizler için bir harita bilgisi bıraktık. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturarak plaja rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber merkezi