Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına devam eden Altınordu, iki gurbetçi oyuncuyu daha kadrosuna kattı. Hafta başında Eren Tokat ve Alper Tursun’un transferlerini açıklayan İzmir ekibi, bugün de Alman ekiplerinden Babelsberg 03 takımından Emir Can Gencel ve Tahsin Çakmak’ı renklerine bağladı.

Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen imza töreninde 22 yaşındaki Emir Can Gencel ile 3 yıllık 27 yaşındaki Tahsin Çakmak ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. 

Altınordu’nun yeni transferleri Altınordu forması altında başarılı bir sezon geçirip takımı üst lige çıkarmak istediklerini ifade ettiler. 

Altınordu A Takım Sportif Direktörü Murat Korkmaz da her iki oyuncunun kulübün profiline uygun futbolcular olduğunu belirterek, “Şu ana kadar kadromuza 9 gurbetçi oyuncu kazandırdık. Önümüzdeki günlerde yine yurt dışında yetişen ve Türkiye’de forma giymiş iki oyuncuyu daha transfer edeceğiz. Geçen yılın kadrosunda yer alan Keni Var Uzun ve İlkan Seven ile birlikte toplam 13 gurbetçi oyuncumuz oldu. Bu kadar oyuncuyu projeye ikna edip buraya getirmek oldukça zor. Bizlere her zaman destek olan Başkanımız Seyit Mehmet Özkan ve Özkan ailesine çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN