Yiğit SÜTCÜ - TFF 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Altınordu, yeni sezon hazırlıklarına Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Altınordu Spor Kulübü başkanı Seyit Mehmet Özkan ve kulüp yöneticileri antrenmanı ziyaret ederek yeni sezon öncesinde futbolculara başarılar diledi. Yeni sezon öncesi Altınordu’nun hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.

Altınordu Futbol Günleri 

Türkiye'de futbol oyuncusu yetiştirme ve altyapı tesisleri konusunda örnek gösterilen, pek çok ulusal ve uluslararası turnuvaya ev sahipliği yapan Altınordu, yeni projeleriyle sahneye çıkıyor. Kırmızı-lacivertli kulüp, eylül ayı itibarıyla Altınordu Football Days (Altınordu Futbol Günleri) etkinliklerini başlatma kararı aldı. Altınordu'nun Başkanı Seyit Mehmet Özkan, bu etkinlikler için kulübün eski yöneticilerinden Gökhan Göktürk ile iş birliği yaptı. İlk Altınordu Football Days etkinliği, 7-8 Eylül tarihlerinde Torbalı Metin Oktay Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek.

Taraftar tepki gösteriyor

Diğer yandan, TFF 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Altınordu'nun taraftarları, kulübün bu sezon iç saha maçlarını Torbalı'daki Metin Oktay Yerleşkesi'nde oynama kararına karşı çıktı. İzmir merkezden 70 kilometre uzaklıktaki bu tesislere ulaşımın zor olduğunu belirten taraftarlar, müsabakaların geçen sezon olduğu gibi Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanmasını talep ediyor.

Muhabir: Yiğit SÜTCÜ