TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altınordu’nun başarılı savunma oyuncusu Hasan Berat Kayalı, kırmızı-lacivertli kulübün resmi sitesine önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak U19 Avrupa Şampiyonası’nın ardından takımla çalışmalara başladığını ifade eden genç futbolcu, “Öncelikle zorlu bir milli takım serüveni geçirdik, uzun bir kamp sürecimiz oldu. Hem mental hem fiziksel olarak bizim için çok zorlu bir kamptı, en zoru da istediğimiz sonucu alamamaktı ama yine de ülkemizi iyi temsil ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

Çok iyi oyuncular var

Yeni sezon hazırlıklarının gayet iyi gittiğini dile getiren Hasan Berat Kayalı, “Bir haftadır takımla birlikte çalışıyorum. Gerçekten takımın içerisindeki uyum çok güzel. Bir haftadır çok yoğun çalışıyoruz, yeni sezona çok iyi hazırlanıyoruz. Bu sezon forma rekabeti olacak. Takım içerisinde çok iyi oyuncular var ama benim hedefim, geçen sene olduğu gibi daha fazla forma giymek. En büyük hayalim ise Altınordu’ya vefa borcumu ödedikten sonra hayallerimi süsleyen takımlara transfer olmak” diye konuştu.

Olcay Şahan’dan öğreneceğim çok şey var

Altınordu’nun teknik direktörü Olcay Şahan’dan çok şeyler öğreneceğini söyleyen 19 yaşındaki futbolcu, “Olcay Şahan hocamız gerçekten kariyeri ile çok büyük bir insan. Tüm takım olarak ondan öğreneceğimiz çok şey var. Takım olarak da şampiyonluk hedefine kilitlendik. Tek hedefimiz şampiyonluk” diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: İHA