Altınordu Futbol Kulübü, Babalar Günü’nde babalara hayatlarında unutamayacakları bir sürpriz hazırladı. Yeşilyurt Merkez Futbol Okulu'nda (YAFO) eğitim alan sporcuların babaları Sait Altınordu Tesislerine misafir oldu.

Velilere, Babalar Günü nedeniyle sporculara verilen eğitimlerden küçük gruplar halinde önce Teknik 1 alanında sonrasında da sahalarda ısınma, top kontrolü ve koordinasyon ağırlıklı bir çalışma yaptırıldı.

Çocukları ile çift kale maç yaptılar

Şüphesiz bu yılki Babalar Günü etkinliğinin en önemli anı ise babaların çocukları ile çift kale maç yapması oldu. Tesislerdeki tüm sahalarda sporcular ile babaları bu defa sahada birbirlerine rakip oldu. Takımlar arasındaki mücadelede ise heyecan bir an olsun düşmedi.

Babalar Günü etkinliğine katılan Babalar ise sonrasında oğullarının sorularını Altınordu TV  için cevapladı. Etkinliğe katılım gösteren veliler, sporculara verilen eğitimlerden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

YAFO İdari Direktör Kural Altıntaş, babaları güzel bir etkinlikte buluşturduklarını ifade ederek, “Babalarımıza verilmiş bu günde onlarla beraberiz. Velilerimize çocuklarına nasıl eğitim verdiklerimizi yerinde gösterdik. Yine velilerimiz çocukları ile sahada birbirlerine rakip oldular. Kulüp olarak çocuklarımızın mutluluğu için etkinliklerimize devam edeceğiz” diye konuştu.
 

Kaynak: Bülten