Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, KYK yurt başvurularının başladığını duyurdu. Öğrenciler de KYK yurdu arayışlarına başladı. İzmir'de çok sayıda KYK Öğrenci Yurdu bulunuyor. Bunlardan biri de Barbaros KYK Öğrenci Yurdu. Peki Barbaros KYK Öğrenci Yurdu nerededir? Barbaros KYK Öğrenci Yurdu'na nasıl gidilir?

Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu

İzmir Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nda öğrencilere; çamaşır odası, etüt odası, kafeterya ve ütü odası gibi imkanlar sunulmaktadır. Ayrıca, her öğrenci kişisel dolaba ve çalışma masasına sahiptir. Yurtta, temizlik hizmetinin yanı sıra, akşam yemeği ve sabah kahvaltısı hizmeti de verilmektedir. Barbaros KYK Öğrenci Yurdu'nda 2 kişilik ve 3 kişilik oda seçenekleri mevcuttur. 

Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu nerededir?

Barbaros KYK Öğrenci Yurdu, İzmir'in Buca ilçesinde, Buca Koop Mahallesi'nde yer alıyor. Yurt, Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüsü'ne oldukça yakın, yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu'nun açık adresi ise şu şekilde:  Buca Koop. Mahallesi 200/68 Sokak No: 4 Buca - İzmir

Telefon: 0232 454 10 50

Barbaros KYK Öğrenci Yurdu'na nasıl gidilir?

Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu Buca'da oldukça kolay ulaşım sağlanabilen Buca Koop mahallesinde konumlanıyor. Mahalleye ulaşım için birçok alternatif bulunuyor. 171 numaralı Tınaztepe-Konak, 417 numaralı Buca Koop-Koşu Aktarma Merkezi, 476 numaralı Tınaztepe-Şirinyer Aktarma Merkezi ve 676 numaralı Tınaztepe-Şirinyer Aktarma Merkezi ESHOT otobüslerini kullanarak Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu'na ulaşabilirsiniz. Bunun yanında bölgeye giden dolmuşlar da yer alıyor. Buca-Yeni Garaj  dolmuşu da bu güzergah için alternatif ulaşım aracı olabilir. 

Özel araç ile Barbaros KYK Erkek Öğrenci Yurdu'na gidecek olanlar için aşağıya bir harita bilgisi bıraktık. Haritaya tıklayıp yol tarifi oluşturarak yurda kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Ayrıca bakabilirsiniz...

İzmir'deki KYK erkek yurtları: Öğrencilere 12 farklı seçenek İzmir'deki KYK erkek yurtları: Öğrencilere 12 farklı seçenek

Kaynak: Haber Merkezi