Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju ÇELİK, merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bergama Belediyesi’nin mali durumunu ortaya koyan Başkan ÇELİK, muhtarların sorunlarını dinledi. Ortak akıl ve çalışmayla Bergama’yı daha ileriye götüreceklerini belirten Başkan ÇELİK, muhtarların istek ve taleplerine kalıcı çözümler bulunacağını ifade etti.

Şimdiye kadar alınan en yüksek oy oranıyla kazandık

Seçim döneminde Bergama’yı 7 bakan ve son Başbakanın ziyaret ettiğini hatırlatan Başkan ÇELİK, Bergama tarihindeki en yüksek oy oranı ile seçimi kazandığını belirtti. Başkan ÇELİK; “Seçim döneminde 7 bakan ve son Başbakanın geldiği bir seçimi açık ara farkla, Bergama’da bugüne kadar en yüksek oy oranı ile kazandık. Bugüne kadar muhtarlarımız arasından da yanımızda olan bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Güçlü bir iktidara karşı, iktidardan iktidarı aldık.” Dedi.

Hiçbir mahallemizin birbirinden farkı bulunmuyor

Başkan ÇELİK, göreve geldiği günden beri istek ve şikâyetlerin yoğun olarak devam ettiğini,  belediyenin mali gücünü artırmak için çalışmaların yapıldığını ve 137 mahalle muhtarına eşit şekilde hizmet götürüldüğünü ifade etti. Başkan ÇELİK; “Göreve geldikten sonra hizmet isteklerinin yoğunluğu daha çok arttı. Seçilen muhtarlarımız ile 5 yıl boyunca görev yapacağız. Biz muhtarlarımızla birlikte kader ortaklığı yapacağız. Tüm muhtarlarımızın istek ve taleplerinin olduğunu biliyorum. İnsanoğlu yaşadığı sürece de istek ve taleplerin devam edeceğinin farkındayım. 137 muhtarımızın arasında daha atak ve hızlı hizmet almak isteyen muhtarlarımız olacaktır. Bazıları taleplerinin karşılanmadığını düşünebilir. Hiçbir mahalle diğerinden farklı değil, her muhtarımızın isteği vardır. Muhtarlarımızın isteklerini karşılayarak devam edeceğiz. Yaşadığımız ve yaşanan süreçleri muhtarlarımızla paylaşıyoruz. Bergama’ya hizmet etmek için hangi adımları attığımızı nereden nereye getirdiğimizi gösteriyoruz ki Bergama Belediyesi’nin hizmetlerini ortaya koyuyoruz. Tüm çalışan arkadaşlarıma şimdiden başarılar diliyorum. Birlikte aşamayacağımız sorun olduğunu düşünmüyorum. Ben Bergama Belediye Başkanı olarak müdürlerim, meclis üyelerim, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanımız İsmail Durmaz ile birlikte her zaman muhtarlarımızın yanında olacağız. Biliyorum ki hiçbiriniz bireysel işleriniz için çalışmıyorsunuz. Memleketimizin işleri için çalışıyorsunuz. Bizim için farklı bir gözsünüz. Benim göremediğimi siz görüyorsunuz ve gördüklerinizi de bana aktarıyorsunuz. Bu destekleriniz için ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

Merkez mahalle muhtarlarıyla buluşmada sorunlar dinlenildi ve istekler not alındı, buluşma birlikte fotoğraf çekimiyle son buldu. 

Kaynak: BÜLTEN