CHP Efes Selçuk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı, İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Kadın Kolları Başkanı Nihal Atay Mengüllüoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Kazmacı ve pek çok partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP Efes Selçuk İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel, "Yerelde iktidar olmak yetmiyor, benim kız çocuğuma yetmiyor, emekliye yetmiyor, geçim sıkıntısı çekene yetmiyor, lüks hayatı yaşayanlar varken evi olmayan evsizlere yetmiyor. Artık bu topraklar yenilerin, yenilenmenin, değişim ve tazelenmeyi istiyor.” İfadelerini kullandı.

Partililerin yoğun katılımı ile gerçekleşen CHP Efes Selçuk İlçe Danışma Kurulu toplantısında parti çalışmaları ve yerel seçim değerlendirmesi yapılarak, birlik ve beraberlik zamanı olduğu vurgusu yapıldı.

Toplantıda yaptığı konuşmada yerel seçimleri değerlendiren CHP İlçe Başkanı İpek Onbaşıoğlu, "Ben öncelikle bu süreçte yanımızda olan gece gündüz demeden çalışmalarımıza aktif bir şekilde katkı sağlayan Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kadın Kollarımıza, Gençlik Kollarımıza ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

İktidar olmanın zamanı gelmiştir

Artık geçmişe değil geleceğe bakmak gerektiğini, bu partiye gönül verenlerle, bu partiye inananlarla bu yola devam edeceklerine vurgu yapan Onbaşıoğlu; "Çünkü gidecek daha çok yolumuz var. Biliyorsunuz ki, yerel seçimlerde Türkiye genelinde büyük başarı gösteren Partimiz artık daha güçlü. O nedenle partimizin artık iktidar olma vakti gelmiştir. Bugünden itibaren birlik ve beraberlik içerisinde partimizi iktidar yapmak için hep birlikte toparlanarak mücadelemize hep beraber devam edeceğiz" dedi.

Yerel iktidar yeterli olmuyor

Danışma Kurulu Toplantısı'nda yerel seçim sürecini ve Türkiye siyasetini değerlendiren Filiz Başkan, partisinin sadece yerelde değil, genelde de iktidar olabilmesi için herkesin düşünerek hareket etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel; “Yerelde iktidar olmak yetmiyor, benim kız çocuğuma yetmiyor, emekliye yetmiyor, geçim sıkıntısı çekene yetmiyor, lüks hayatı yaşayanlar varken evi olmayan evsizlere yetmiyor" dedi.

Eskilerin tecrübesi, yenilerin enerjisi

2024 seçimlerinin başarısını değerlendiren Filiz Başkan; "Artık bu topraklar yenilerin, yenilenmenin, değişim ve tazelenmeyi istiyor. Eskilerin tecrübesi yenilerin enerjisi. Ama yine her zaman dediğimiz gibi el ele tutuşarak. Gemiyi ayakta tutan içine giren su değil, etrafında olan sudur. Ben diyorum ki, hadi hep beraber beş yıl boyunca geçen dönem yapamadığımızı Cumhuriyet Halk Partisi'nin bayrağı Efes Selçuk Belediyesi’nin üzerindeyse; kaptan Filiz olarak belirlendiyse lütfen geminin içine giren değil, yani batırmaya çabalayan değil etrafındaki deniz olun" dedi.

Toplantıda CHP CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Atay Mengüllüoğlu ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Kubilay Kazmacı yaptıkları konuşmada birlik mesajı verdi.

Kaynak: Bülten