Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek olan ve yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla başlamak isteyen İzmirspor'da gündem teknik direktör arayışı. Geçtiğimiz ay teknik direktörlüğe getirilen Erkan Aslan ile kulüp başkanı ve yönetim hakkında yapmış olduğu açıklamalardan dolayı yollar ayrılmıştı.  İzmirspor Başkanı Nedim Topaloğlu, kulubün resmi sosyal medya hesabından gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Erkan Aslan ile ayrılık kararının İzmirspor'un geleceği için büyük bir titizlikle alındığını söyleyen Topaloğlu, "Hiçbir teknik adam İzmirspor kulübünden büyük değildir! İzmirspor kulübü başkanı ve yönetimine yönelik yaptığı çirkin açıklamalar da hiçbir teknik adama başarı kazandırmaz" ifadelerini kullandı.

İzmirspor kulübü başkanı Nedim Topaloğlu'nun yapmış olduğu açıklama şu şekilde: 

"Değerli İzmirspor camiası ve kıymetli taraftarlarımız;

Bildiğiniz üzere daha önce anlaştığımız kulübümüz futbol takımı teknik sorumlusu ile yollarımızı ayırma kararı almak zorunda kalmıştık . Bu karar, kulübümüzün geleceği ve başarısı için büyük bir titizlikle alınmıştır. Hiçbir teknik adam İzmirspor kulübünden büyük değildir! 

İzmirspor kulübü  başkanı ve yönetimine yönelik yaptığı çirkin açıklamalarda hiç bir teknik adama başarı kazandırmaz.

Ancak bilinmelidir ki İzmirspor, her zaman ileriye bakan, başarıya odaklı bir kulüptür. Bu doğrultuda yönetim kurulu olarak, en kısa zamanda yeni teknik direktörümüzü belirleyip, yeni sezona şampiyonluk hedefiyle yola çıkacağımızı büyük bir heyecanla duyurmak istiyoruz.

İzmirspor, sadece bir futbol kulübü değil, büyük bir ailedir. Bu ailenin fertleri olarak, camiamızın her bir bireyi ve vefakar taraftarlarımızla bir araya gelerek, daha güçlü ve kenetlenmiş bir şekilde yeni sezona hazırlanacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

Bu yeni yolculuğumuzda, siz değerli taraftarlarımızın desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olacak. Hep birlikte omuz omuza vererek, İzmirspor'umuzu hak ettiği yerlere taşımak için çalışacağız.

İzmirspor için şimdi birlik olma zamanı!"

Kaynak: Haber Merkezi