Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Zeyrek, bu hafta Selendi'deki vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlar, “Bu zamana kadar bizi arayan, soran yoktu. Yıllar sonra bir başkana taleplerimizi söyleyebileceğiz. Bu yüzden karşılamaktan da gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Her hafta bir ilçemizi ziyaret edeceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, ilçedeki muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Sanayi ve çarşı esnafını da ziyaret eden  Zeyrek, “Selendi ilçemiz yıllardan beri kaderine terk edilmiş durumdaydı. Artık Selendi sahipsiz değildir. Artık biz varız. Selendi de Demirci de Manisa’mın 17 ilçesi de hak ettiği hizmeti ve değeri görecek.

Bize oy veren veya oy vermeyen ayrımı olmadan eşit hizmet edeceğiz. Sürekli çarşıda, pazarda, sokakta olacağız. Şu ana kadar yaptığımız gibi bundan sonraki süreçte de her hafta bir ilçemizi ziyaret edeceğiz. Muhtarlarımızlar, sivil toplum kuruluşlarımızla, meslek odalarımızla, esnaf ve vatandaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz. Halkımızın sorunlarını ve taleplerini bizzat kendilerinden dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bülten