Buca’da Görkem Duman’ın belediye başkanı seçildiği akşam ünlü radyocu Nihat Sırdar, Başkan Duman'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşarak "Buca'yı ben kazanmışım, hiç söylemiyorsunuz" notunu düşmüştü. 

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman da, Sırdar’ın mesajına kayıtsız kalmayarak,  "Güzel insanlar birbirine benzer...En kısa sürede Buca'da bir araya gelerek bu benzerliğimizi herkese gösterelim" notunu düşerek Sırdar’ı Buca’ya davet etmişti.



Nihat Sırdar ve Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ın buluşması geçtiğimiz gün gerçekleşti. Sıcak ortamda geçen buluşma hakkında Sırdar, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: 

"Takip edenler hatırlayacaklar, yerel seçimler öncesi bir dinleyicimin uyarısıyla Buca’dan belediye başkanı adayı olduğumu öğrenmiştim😊
Şaka bir yana Buca’nın yeni belediye başkanı Görkem Duman’la epey benziyoruz birbirimize. Her ne kadar ben kendisinin konsantre hali gibi dursam da göçmen olmanın getirdiği benzerlik net bir şekilde görülüyor😊

Seçim sonrası haberleşmiş, İzmir’de görüşmek üzere sözleşmiştik. Bu akşam yayını da Buca’dan olunca kendisini makamında ziyaret ettik. İlk bir belediye ziyaretinde Boşnak büreği ikramının şaşkınlığını yaşarken kucağıma Buca Belediyesi’nin yeni maskotu “Üzüm” atladı. Üzüm durumun, makamın, belediyenin farkında değil. Oyur oynamanın tadını çıkarıyor gayet mutlu bir kedi olarak. Bu vesileyle Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’a, bizimle çok yakından ilgilenen Buca Belediyesi çalışanlarına ve Üzüm’e çok teşekkür ederiz @kafaradyo ekibi olarak. Belli ki bundan sonra Buca’ya daha sık geleceğiz."

Editör: Esra Seyirden