Eylül Sansür- Beşiktaş, Avrupa Ligi'nin yeni sezonunda ilk müsabakasına çıkıyor. Kara kartallar, deplasmanda oynanacak maçta Ajax, karşısında puan arayacak. UEFA Avrupa Ligi'nin yeni formatı kapsamında birçok başarılı takımla mücadele edecek olan Beşiktaş, turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak için gayret gösterecek.
Beşiktaş, turnuvanın lig aşamasında; aşamasında Eintracht Frankfurt (Almanya), Ajax (Hollanda) (D), Maccabi Tel Aviv (İsrail), Olimpik Lyon (Fransa) (D), Malmö (İsveç), Bodo/Glimt (Norveç) (D), Athletic Bilbao (İspanya) ve Twente (Hollanda) (D) ile mücadele edecek.

Maç saat kaçta hangi kanalda?

Ajax - Beşiktaş müsabakası, TRT1 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak. 26 Eylül Perşembe günü oynanacak maçta ilk düdük 22.00'da çalacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş, kadrosunda birçok başarılı sprorcu bulunduruyor. Zorlu mücadelede siyah-beyazlı formayı giyecek oyunculardan oluşan muhtemel 11 ise şu şekilde:
Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, Al-Musrati, Gedson, Rashica, Rafa Silva, Semih Kılıçsoy, Immobile.

Maçta görev yapacak olan hakemler

Amsterdam Johan Cruijff Arena’da oynanacak maçı, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan John Brooks yönetecek. Brooks’un yardımcılığını ise Simon Bennett ve Daniel Robathan üstlenecek. Dördüncü hakemlik konumuna Tim Robinson seçilirken, VAR'da ise Peter Bankes görev yapacak.

Muhabir: Eylül Sansür