Sezona iddialı bir başlangıç yaparak hem ligde hem avrupada mutlak başarı hedefleyen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2.hafta mücadelesinde Eintracht Frankfurt'u ağırlayacak. Ajax karşısında alınan farklı mağlubiyetin yaralarını sarmak isteyen siyah-beyazlılarda hedef mutlak galibiyet. 

Avrupa arenasında bugüne dek 245 maça çıkan Beşiktaş, 92 galibiyet, 49 beraberlik ve 102 mağlubiyet yaşadı. Rakip filelere 328 gol bırakan Kara Kartallar kalesinde ise 373 gol gördü.

Siyah-beyazlılarda İmmobile, Rafa Silva, Rashica, Gedson Fernandes gibi oyuncuların sezon genelinde yükselen performansı dikkat çekti. Beşiktaş, son olarak Ajax mağlubiyetinin ardından Kayserispor deplasmanından üç farklı galibiyetle döndü. Siyah-beyazlılar bu sezon tüm kulvarlarda 27 gol atarken kalesinde ise 12 gol gördü. 

Milli futbolcu Can Uzun'un forma giydiği Eintracht Frankfurt Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla oynadığı 7 mücadelenin de 2'sini kazandı, 4'ünde berabere kaldı ve 1'inden yenilgiyle ayrıldı.

Beşiktaş-Eintracht Frankfurt maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş'ın Tüpraş Stadyumu'nda Alman ekibi Eintracht Frankfurt'u ağırlayacağı UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesi saat 22:00'da başlayacak. Müsabaka TRT 1 ve tabii platformundan canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmada İskoçya Futbol Federasyonu'ndan John Beaton düdük çalacak.Beaton’un yardımcılıklarını Daniel McFarlane ve David McGeachie yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Christopher Graham olacak. 

Beşiktaş - Frankfurt maçında VAR koltuğunda Nicholas Walsh, AVAR'da da Steven McLean oturacak.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Beşiktaş'ta Eintracht Frankfurt mücadelesi öncesinde iki eksik bulunuyor. Sezon başında çapraz bağ sakatlığı yaşayan Necip Uysal'ın yanı sıra Ajax mücadelesinde sakatlanarak oyundan alınan Al Musrati de Eintracht Frankfurt karşısında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i şu şekilde: Mert, Rashica, Uduokhai, Paulista, Emirhan, Gedson, Ndour, Rafa, Semih, Mario, İmmobile

Kaynak: HABER MERKEZİ