Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanı yaşanıyor. Bu sezon ligde beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı kazanarak UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak istiyor. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını ise Serkan Ok ve Serkan Olguncan üstlenecek. Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor ise son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çekti. Trendyol Süper Lig’de oynadığı son 5 karşılaşmanın 4’ünü kazanan Trabzonspor, sezonu üçüncü sırada tamamlamayı garantiledi. Beşiktaş mücadelesinde Trabzonspor’un en önemli kozu Onuachu olacak. Beşiktaş’ta ise gözler Rashica, Muci, Semih Kılıçsoy gibi oyuncularda olacak.

Beşiktaş, son olarak Ziraat Türkiye Kupası’nı 2020/2021 sezonunda kazanmıştı. Bordo-mavililer ise son olarak 2019/2020 sezonunda kupada mutlu sona ulaşmıştı. Beşiktaş, Türkiye Kupası’nı 10 kez müzesine götürürken, Trabzonspor ise 9 kez kazanma başarısı gösterdi. 

Beşiktaş-Trabzonspor finali ne zaman?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamada Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacağını geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak final mücadelesi 23 Mayıs Perşembe günü saat 20:45’te başlayacak.

Beşiktaş-Trabzonspor finali hangi kanalda?

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: Haber merkezi