6-8 Eylül 2024 tarihleri arasında Bodrum’un merkezindeki Delfi Hotel’de gerçekleştirilecek olan 18. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, WBF-Türkiye UTT 2024'ün 3. Etabı olarak tavla severleri ağırlayacak. Etkinlik, her yıl olduğu gibi bu yıl da Arda Fındıkoğlu ve WBF-Türkiye ekibinin güvencesinde düzenleniyor.

Bu yılki şampiyona, tavla tutkunları için hem tatil yapma hem de farklı kategorilerde yarışma fırsatları sunuyor. Şehir merkezinde, denize yakın konumuyla dikkat çeken Delfi Hotel, konforlu konaklama olanakları ve yarışma alanları ile tavla severlere üç gün boyunca keyifli bir deneyim vadediyor.

Heyecan dolu bir program ve değerli ödüller

Etkinlik programı, 6 Eylül Cuma günü sabah 10:30’da kayıtların kesinleşmesi ve kura çekimi ile başlayacak ve üç gün boyunca birbirinden farklı kategorilerdeki maçlarla devam edecek. Toplamda 170.000 TL’yi aşan ödüllerin dağıtılacağı şampiyonada, "Ana Aktivite", "Geleneksel", "Danışman Çiftler", "Havuz" ve diğer özel kategorilerde ödüller sahiplerini bulacak. Şampiyonanın kapanışında, 8 Eylül Pazar günü saat 21:30’da gerçekleştirilecek ödül töreni ile başarılı katılımcılar ödüllerine kavuşacak.

Katılım ücretleri ve konaklama seçenekleri

Ana aktivite katılım ücreti 60 Euro olup, diğer kategorilerde katılım ücretleri 15 ile 35 Euro arasında değişmektedir. Şampiyona için Delfi Hotel’de konaklama seçenekleri de mevcuttur. Tek kişilik oda 75 Euro’dan, çift kişilik oda 90 Euro’dan ve üç kişilik oda 125 Euro’dan başlayan fiyatlarla sunulmaktadır. Konaklama ücretlerine açık büfe kahvaltı, Wi-Fi, otopark ve KDV dahildir.

Tavla severler için kaçırılmayacak bir fırsat

18. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası, Türkiye’nin her yerinden gelen tavla tutkunları için tatil ve yarışmayı birleştiren eşsiz bir deneyim sunuyor. Siz de bu heyecan dolu etkinliğe katılarak, hem tatilin tadını çıkarabilir hem de yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz. Tavla severler, Bodrum’un güzel atmosferinde buluşmak için sabırsızlanıyor!

Delfi Hotel sahibi Mehmet Dağoğlu, tavla severleri turnuvaya davet ederek şu açıklamalarda bulundu: “18. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası bu Cuma günü Bodrum Delfi Hotel’de başlayacak. Tüm tavla severleri Bodrum’a bekliyoruz. Hem tatil hem de tavla oynama keyfini yaşamak istiyorsanız, bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Bu turnuva, WBF Dünya Tavla ve Delfi Hotel iş birliğiyle düzenen bu turnuva Tavla severlere üç gün boyunca keyifli ve heyecan dolu anlar sunacak. Bodrum merkezdeki otelimizde konaklamalı veya konaklamasız olarak turnuvaya katılabilirsiniz.Bodrum merkezdeki otelimizde konaklamalı veya konaklamasız bu turnuvaya dışarıdan katılabilirsiniz. Modern tavla, klasik tavla, havuz ve diğer kategorilerde yaklaşık 150 katılımcıyı ağırlayarak tavla keyfi yaşatacağız. Hatta büyük ödülü siz kazanabilirsiniz!Herkesi 18. Bodrum Açık Tavla Şampiyonası’na bekliyoruz.”

Katılım ve detaylı bilgi için organizasyonun iletişim numarasından ya da [WBF Türkiye'nin web sitesinden](http://www.wbfturkey.com) ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Aydın Denge