Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Bodrum FK, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor 4-1’lik skorla mağlup oldu. Müsabakanın ardından Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kendileri için iki farklı yarı olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan İsmet Taşdemir, “Bizim için tabii iki farklı yarı oldu. İlk yarı istediğimiz bir oyun oldu. İkinci yarı yediğimiz golle inişe geçtik. İkinci yarı bu ligin gerçekçiliğiyle karşılaştı. Bu maçta 45 dakika iyi oynadık ama yetmedi. Rakip ceza sahasında 28 kere topla buluştuk, 1 gol attık. Rakip bizden daha az buluşmasına rağmen 4 gol attı. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ve kadro planlamasını yapmalıyız” ifadelerini kullandı.

Elimizden geleni yapıyoruz

Transfer çalışmalarının durumuyla ilgili yönetilen soruya ise Taşdemir, “Kulüp politikası doğrultusunda gidiyoruz. Transfer olabilir de. Olmayabilir de. Genç oyuncularımız var. Bir politikamız var. Bununla beraber takımın iyi olması için elimizden geleni yapıyoruz. Oyun olarak iyi oynuyoruz ama yetmiyor. Bu ligin kalite gerçeği var. Oyuncularımın mücadele isteği arzusu iyi ama bu durumu değiştirmemiz gerekiyor. Yol yakınken bir şeyleri düzeltmeliyiz yoksa sıkıntı yaşayabiliriz” şeklinde konuştu.

Daha iyi bir Bodrum FK izleteceğiz

Tarihinde ilk kez Süper Lig’de yükselen Bodrum FK’nın sezon hedeflerini sorulması üzerine, “Yediğimiz gollerin ön alan baskıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Bizim hiç yemediğimiz şekilde goller yemeye başladık. Oyuncu tercihlerimizle alakalı olduğunu düşünüyorum. Ön alandaki oyuncularımızın savunma zafiyetinden dolayı. Yanlışı göre göre, bizde doğru yapmayı öğreneceğiz. Biz takım olarak bunun için geç kalmamayız. Bu lig hata kabul etmiyor. İyi yönlerimiz var. Bunun süresini arttırıp, ileriki süreçte daha iyi Bodrum FK izleteceğiz. Takımla beraber lige renk katmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Bu rengi katmaya ettikçe üst sıralara yükseleceğiz. Bundan önceki senelerde oynadığımız oyun, çoğu sporsever tarafından taktir edildi. Bunun devamlılığını sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA