Yiğit Sütcü- Önümüzdeki sezon Trendyol Süper Lig’de mücadele edecek Bodrumspor’da hareketli günler yaşanıyor. Yeni sponsorluk ve stadyum konusu gündemdeki yerini korurken, açıklanan kombine fiyatları taraftarı şoke etti. Geçen yıl 1000 TL olan kale arkası sezonluk bileti, bu yıl 15 bin TL’ye satışa çıkınca, taraftarlar yönetimi sosyal medya üzerinden topa tuttu.

Sipay Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk ile yönetim kurulu üyeleri, düzenledikleri basın toplantısı ile gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu. Stadyumdaki tadilat çalışmalarının sezonun ilk maçına kadar tamamlanması için yoğun çaba harcandığını söyleyen Öztürk, stadyumun aydınlatma ve jeneratör konusunda büyük destekleri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne de teşekkürlerini sundu. 

Stadyumun isim sponsorluğu için anlaşıldı

Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay ise sponsorluk anlaşmaları konusunda bilgiler aktardı. İsim sponsorluğu için Sipay ile anlaştıklarını belirten Talay, stadyumun isminin de Grey Beton Bodrum Futbol Kulübü Stadyumu olarak değiştirileceğini ifade etti. Önümüzdeki sezon için çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlılarda sezonluk bilet satış fiyatları da açıklandı.

En ucuz kombine bilet 15 bin TL oldu

Kombine bilet fiyatlarını açıklayan Sipay Bodrum FK Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Onur Talay, konuyla ilgili olarak; “Kombineler, Bodrumspor Passolig kartıyla alınabilecek. Geçen seneden kombinesi olanlar için 18 Temmuz Perşembe, 19 Temmuz Cuma ve 20 Temmuz Cumartesi günü öncelikli satış hakkı tanınacak. 21 Temmuz Pazar gününden itibaren genel satış başlayacak. Stadyum tadilatı nedeniyle kombine satışlarımıza Gümbet tesislerimizde başlayacağız. Güney kale arkası da tadilat nedeniyle satışa çıkmayacak. Passolig kendi sistemi içerisinde taksitlendirme imkanı tanımaktadır. Kale arkası kombine fiyatımız 15 bin, Maraton 30 bin, VIP İ Blok 70 bin, VIP H Blok 80 bin, VIP G Blok 90 bin TL olarak belirlendi.” İfadelerini kullandı.

4 bin 200 kapasiteli stadyumda yaklaşık bin 700 civarında kombine satışı yapılması planlanırken, fiyatı 3 ila 5 milyon arasında değişen localarda da öncelik hakkının geçen sezonki loca sahiplerinde olduğu ifade edildi. 

Fiyat açıklandı, sosyal medya karıştı

Yeni sezon için açıklanan kombine bilet fiyatları taraftarın tepkisini çekti. Yeşil-beyazlı futbolseverler fiyatların pahalılığından şikayet edip, Süper Lig'in şampiyon kulüplerinin bile kombine ücretlerinin bu kadar pahalı olmadığından dert yandı. Bodrumspor’un resmi Instagram hesabı üzerinden sunulan bilet fiyatı listesi paylaşımının altına yüzlerce yorum yazıldı.

Beşiktaş 11 bin, Galatasaray 12 bin, Fenerbahçe ise 15 bin TL

Taraftarlar yönetime sitem ederken fiyatları diğer takımların sezonluk biletlerinin fiyatlarını paylaştı. Beşiktaş’ın en ucuz kombinesi 11 bin TL iken bu rakam Galatasaray’da 12 bin TL’yi buluyor. Bu sezon büyük yatırım yaparak teknik direktörlüğe Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe’nin kale arkası biletleri de 15 bin TL’den satılıyor. Bu durumda Bodrumspor, bilet fiyatı olarak ligde ilk iki sırayı paylaşıyor. Taraftarlar sosyal medyada ”Fiyatları lahmacun fiyatlarını belirleyenler açıklamış” ifadesi ise en çok beğeni alan paylaşım olarak dikkat çekiyor.

Muhabir: Yiğit Sütcü