YİĞİT SÜTCÜ- Yeşil beyazlılar, Bodrum İlçe Stadı'nda basına açık bir antrenman gerçekleştirdi. Kulüp başkanı Fikret Öztürk, asbaşkan Selahattin Polat ve yönetim kurulu üyeleri Ali Şafak Öztürk, Aşkın Demir ve İsmail Erdoğan da bu antrenmanı izledi. Başkan Öztürk ve yöneticiler, oyunculara moral vermek amacıyla konuşmalar yaptı.

Oyuncularımıza güveniyoruz

Öztürk, basın mensuplarına Süper Lig’in ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlamak istediklerini aktardı. RAMS Başakşehir maçındaki takım motivasyonunun çok iyi olduğunu belirten Öztürk, "Arkadaşlarımızın son maçta iyi bir birliktelik sergilediğini gördüm. Onlara güveniyorum ve Sipay Bodrum FK olarak önümüzdeki maçlarda başarılı sonuçlar alacağımıza içtenlikle inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Yönetim hocanın arkasında duruyor

Teknik direktör İsmet Taşdemir ise Başakşehir karşısında iyi bir mücadele verdiklerini, ancak puansız ayrılmanın üzüntü verici olduğunu vurguladı. Ligde alınan kötü sonuçların ardından Taşdemir hakkında pek çok dedikodu dile getirilmişti. Bu idman ile yönetim hocanın arkasında olduğunu kamuoyuna göstermiş oldu.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ