Bornova’da 23 Nisan coşkusu gökyüzüne taşınıyor. Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek Geleneksel Uçurtma Şenliği ile kutlamaya hazırlanıyor. Konserler, gösteriler, atölyeler ve sürpriz eğlencelerle dolu dolu bir gün çocukları bekliyor.

Buca Belediyesi'nden örnek atölye: Geliri UCİM’e bağışlanacak Buca Belediyesi'nden örnek atölye: Geliri UCİM’e bağışlanacak

Bornova’da 23 Nisan coşkusu gökyüzüne taşınıyor: Uçurtma Şenliği çocukları bekliyor

Bornova Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlamaya hazırlanıyor. Aşık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatrosu önünde düzenlenecek Geleneksel Uçurtma Şenliği, çocukları ve ailelerini gökyüzünü uçurtmalarla süslemeye çağırıyor. Her yaştan katılımcıya açık olacak bu renkli etkinlik, çocuklara unutulmaz bir bayram yaşatmayı amaçlıyor.

Gökyüzü o gün rengarenk olacak

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, yaptığı açıklamada tüm Bornovalıları 23 Nisan sevincine ortak olmaya çağırarak şunları söyledi: “23 Nisan, yalnızca çocuklarımızın bayramı değil; geleceğimizin, umutlarımızın ve özgürlüğümüzün bayramıdır. Biz de Bornova Belediyesi olarak, çocuklarımızın özgürce koşup eğleneceği, gökyüzünü kendi elleriyle uçurtmalarla süsleyeceği bir şenlik hazırladık. Gökyüzü o gün rengarenk olacak.”

Etkinlik programı

Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda 14.30’da başlayacak etkinlik programı şu şekilde planlandı:

  • 14.30 Bornova Belediyesi Çocuk Korosu Konseri
  • 15.15 Bornova Belediyesi Çocuk Halk Oyunları Topluluğu
  • 15.30 DJ Performansı
  • 16.00 Kukla Gösterisi
  • 16.30 Sihirbaz Gösterisi

Kaynak: BORNOVA BELEDİYESİ