Buca Belediyesi, Veterinerlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurduğu Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Hayvan Ambulansı ile ilçe sınırları içerisinde yaşayan sokak hayvanlarının kurtarıcısı oldu.

Sokak hayvanlarının tedavi, aşılama ve kısırlaştırma işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirmek için yoğun mesai harcayan Buca Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri bugüne dek binlerce hayvanı tedavi etti ve etmeye de devam ediyor.

Rehabilitasyon Merkezi’nde teknolojik cihazlar ve uzman hekimler ile sokaklarda yaşayan hayvanlarına tedavi desteği sağlayan ekipler, kontrolsüz üremenin önüne geçmek için binlerce sokak hayvanının kısırlaştırma işlemini de gerçekleştiriyor.

Hayvanların sokaklardaki yaşam koşullarında koruma amaçlı destek de veren Buca Belediyesi Veterinerleri, patili dostlar için gerekli iç dış parazit ve aşı uygulamalarını yürüterek sokaklarda sağlıklı yaşam sürmelerini sağlıyor.

Evcil hayvan sahiplendirme 

Buca Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, sokaklardaki can dostları tedavi edip, sahiplendirerek onlar için daha yaşanabilir bir dünya oluşturmayı amaçlıyor

Bakımı ve aşıları tamamlanan sağlıklı can dostlara sıcak ve güzel bir yuva kazandırma çalışmaları da yapan Müdürlük bugüne kadar binlerce sokak hayvanını sahiplendirdi ve sahiplendirmeye de devam ediyor.

Adres ve iletişim bilgileri

Telefon: 

Saat:17:00'a kadar (0 232)  439 10 10 (dahili no: 5) no’lu sahiplendirme irtibat hattı

Saat: 17:00'dan sonra (0 232) 293 39 80 no'lu irtibat hattı

Adres: Doğuş Caddesi, No: 267 Kuruçeşme Mahallesi (Buca Belediyesi Şantiyesi içi) / İzmir

Kaynak: Haber merkezi