Yiğit SÜTCÜ - Bucaspor 1928, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta son olarak deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşı Spor ile golsüz berabere kaldıktan sonra, yarın evinde Yeni Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Maç, Yeni Buca Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak. Maçta Ankara bölgesinden hakem Sinan Özcan düdük çalacak. Sıralamada topladığı 17 puanla ligin 4. basamağında bulunan Bucaspor, mutlak galibiyet hedefliyor. 
Transfer yasağı ve kaybettiği oyuncular nedeniyle yeni sezonda zirve hedefi taşımadığı düşünülen TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Bucaspor 1928'de, teknik direktör Uğur Balcıoğlu büyük takdir topluyor. 2020-21 sezonunda sarı lacivertli takımı 2. Lig'e çıkararak önemli bir başarıya imza atan Balcıoğlu, 4 sezon aradan sonra geri döndüğü Bucaspor'da başarılı sonuçlara kaldığı yerden devam ediyor. 

Takımdaki uyum dikkat çekiyor

Ekonomik sorunlar nedeniyle transfer yapamayan Bucaspor’da tecrübeli oyuncular ve gençlerin gösterdiği uyum takımda pozitif bir hava oluşmasını sağladı. Başta 38 yaşındaki Yasin Öztekin olmak üzere tecrübeli isimlerin çevresinde kurulan Bucaspor takımı, özellikle iç sahada gösterdiği başarılı performansla zirve mücadelesinde yer alıyor.

Taraftar tribünleri dolduracak

Gelen başarılı sonuçların ardından takımlarının maçlarına daha kalabalık gelmeye başlayan Bucaspor taraftarının da desteği artıyor. Cumartesi günü oynanacak maçın biletlerine yoğun ilgi gösteren sarı lacivertli taraftarların, Yeni Buca Stadyumu tribünlerini doldurması bekleniyor.

Kaynak: Yiğit SÜTCÜ