Sarı lacivertliler, 28. dakikada deneyimli forvet Yasin Öztekin’in kaydettiği golle öne geçti ve soyunma odasına 1-0'lık avantajla girdi. Maç boyunca bu skor korunurken, konuk takım 85. dakikada İsa Güler’in penaltıdan attığı golle eşitliği sağladı. Baskısını artıran Bucaspor, 90. dakikada Barış Başdaş’ın kendi kalesine attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı. 

Hedef Karaman deplasmanı

Bu sonuçla birlikte 20 puana ulaşan Bucaspor, 4. sıraya yerleşerek liderle arasındaki farkı ikiye indirmiş oldu. Liderlik yarışını sürdürmek isteyen sarı lacivertliler, önümüzdeki hafta ise Karaman FK ile deplasmanda karşılaşacak. Bucaspor’da hedef deplasman maçını da kazanarak yeniden bir galibiyet serisine başlamak. 

Tribünlerde büyük çoşku 

Gelen başarılı sonuçların ardından takımlarının maçlarına daha kalabalık gelmeye başlayan Bucaspor taraftarı da desteği artırdı. Son dakikalarda gelen galibiyet ile büyük coşku yaşayan sarı lacivertli taraftarlar, maçın ardından futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Futbolcular da taraftarlar ile galibiyet fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Muhabir: YİĞİT SÜTCÜ