Yiğit Sütcü- 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonun açılış haftasında deplasmanda Erbaaspor'la karşılaşan Bucaspor 1928, olağanüstü bir geri dönüş sergiledi. Sarı-lacivertli ekip, 82. dakikada geriye düşmesine rağmen, uzatma dakikalarında attığı golle maçı 2-1 kazanarak 2024-2025 sezonuna galibiyetle başladı.

3 kırmızı kart

Bucaspor 1928, golü yedikten sadece 2 dakika sonra Safa Yılmaz’ın attığı golle eşitliği sağladı. Erbaaspor, 90+8. dakikada Oktay'ın kırmızı kart görmesi sonucu 10 kişi kalırken, Bucaspor 1928 penaltı kazandı. Tecrübeli oyuncu Yasin Öztekin, 90+7. dakikada kritik penaltıyı gole dönüştürdü. Maçın kalan dakikalarında Bayram ve Osman, yedek kulübesinden direkt kırmızı kart gördü. Karşılaşma son dakikalarda büyük bir çekişmeye sahne olurken, İzmir temsilcisi maçı kazanarak büyük bir sevinç yaşadı.

Geri dönüşün kahramanı Yasin

Bucaspor’da galibiyeti getiren en nemli isimler Yasin Öztekin, ilerlemiş yaşına rağmen gösterdiği performans ile camiadan tam not aldı. 99 dakika oynanan mücadelenin tamamında sahada yer alan Yasin, hücumda hemen her topu olumlu kullandı. Transfer yasağı nedeniyle kadrosuna yeni isimler katamayan sarı lacivertliler, tecrübeli oyuncularının yanına genç oyuncuları ekleyerek başarı arıyor.

Süper Lig’den 2. Lige

Futbola Borussia Dortmund’da başlayan Yasin, kalan kariyerinin tamamını Türkiye liglerinde geçirdi. Gençlerbirliği, Trabzonspor, Galatasaray, Samsunspor ve Göztepe’de forma giyen başarılı futbolcunun büyük başarıları da mevcut. Yasin Öztekin’in, kariyerinde 2 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 2 de Süper Kupa şampiyonluğu mevcut.

Muhabir: Yiğit Sütcü