30 Ağustos Zaferi’nin 102. Yıldönümü Çeşme’de büyük bir coşkuyla kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, ilçe protokolü, kurum ve kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve oda temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Meydanı’nındaki resmî törenin ardından Çeşme Belediyesi ve Macfit iş birliğiyle gerçekleştirdiğimiz Mac Hiit ve Fit Dance etkinlikleri gerçekleştirildi. Çeşme Limanı’nda Arkas Çeşme Yelken Spor Kulübü sporcularının yelken gösterisi ise bu özel güne unutulmaz anlar kattı. 

Akşamında ise bayraklarla süslenen alanda bir araya gelen Çeşmeliler 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu paylaştı. Zafer coşkusu Berkan Yeniçeri konseri ile zirveye çıktı. 

Vatandaşlarla birlikte zaferi kutlayan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli; “Zaferimizin 102. Yılını büyük bir gururla kutladık. Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizin değerlerini yaşatmaya ve gelecek nesillere aktarmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Bülten