Yiğit Sütcü-Yerel seçimlerden büyük bir başarı ile ayrılan Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinde seçim heyecanı yaşıyor. Bu kapsamda, Karaburun CHP Gençlik Kolları’nda başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Kerimcan Yaylan, yeniden yönetime seçilmeyi başardı. Kerimcan Yaylan, İz Gazete’ye yaptığı açıklamada, ülkenin gençlerle şahlanacağına inandıklarını ifade etti. Seçim ve sayım işlemleri CHP Karaburun İlçe Binası’nda yapılırken, Divan Başkanlığı görevini ise CHP İlçe Sekreteri Burçe Orcan yürüttü.

Mevcut başkan güven tazeledi

Oy kullanma işlemlerinin ardından sayım işlemleri gerçekleşti. Sayım işlemlerinin ardından, seçime tek aday olarak giren mevcut Başkan Kerimcan Yaylan, yeniden başkanlığa seçildi. Güven tazeleyen Başkan Yaylan’ın listesinde Ebru Başar, Çetin Güler, Nil Yavaşoğlu, Hazal Akmansoy, Halil Aydın, Hüseyin Güneş, Aybüke Koç, Batuhan Filiz, Selçuk Koç ve Merter Osman Deniz yer aldı.

Ülkemiz gençleriyle şahlanacak

Seçimin ardından İz Gazete’ye konuşan Kerimcan Yaylan, “Tekrar seçildiğimiz için çok mutluyuz. Tüm arkadaşlarıma da bu noktada teşekkürü bir borç biliyorum. Karaburun’da ikinci dönemimizi yaşayacağız. Ben de, arkadaşlarım da, bu, ülkenin en büyük gücünün gençlik olduğuna inanıyoruz. Ülkemiz gençleriyle şahlanacak. Başta ilçemiz olmak üzere her alanda faydalı siyaset yapmaya devam edeceğiz. Tüm teşkilat olarak iktidar hedefimize adım adım yürüyoruz.” ifadelerini kullandı. Erdem'in cenazesi yapılan anma töreninin ardından İskenderpaşa Camii'nde ikindi namazı sonrasında kılınacak cenaze namazı sonrasında defnedilecek. 

Muhabir: Yiğit Sütcü