CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Manisa’da bir kadının eski eşi tarafından demir sopayla darp edildiği görüntülere ilişkin konuştu. Başkan Özalper, “Şiddet faili erkeğin tutuklandığı haberini aldık. Kız kardeşimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayıp yaralarını saracağız” dedi.

Manisa’da hamile bir kadının, eski eşi tarafından demir sopayla darp edildiği görüntüler gündeme oturdu. CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, darp edilen kadının tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını belirtti.

Kız kardeşimizin yaralarını saracağız

Başkan Özalper, “Kentimizde yaşanan darp görüntülerini büyük bir üzüntü ve öfkeyle izledik. Hamile bir kadını sokak ortasında demir sopayla darp edecek kadar gözü dönmüş bu caninin hak ettiği cezayı alması için partimizin avukatları davanın yakından takipçisi olacak. Kız kardeşimizin tüm ihtiyaçlarını CHP Manisa İl Başkanlığı olarak karşılayacağız” dedi.

Kadınlar her gün yardım çığlığı atıyor

İl Başkanı Özalper, “Birkaç gün öncr yaptığım basın açıklamasında son 7 ayda 249 kadının öldürüldüğünü söylemiştik. Bu basın açıklamasının hemen ardından kendimizden vahşet görüntüleriyle karşılaştık. İktidar kadınların çığlığına kulağını tıkıyor, kadın katilleri de iktidarın sessizliğinden cesaret alıyor. Tekrar söylüyoruz, bu rakamlar soğuk bir sayı değil, kadınların hayatı. Öldüren zihniyete rağmen kadınları yaşatmak için mücadele ediyoruz” diye konuştu.

Şiddet gören tüm kadın ve çocukların sesi olacağız

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper son olarak şu ifadeleri kullandı, “Kadına yönelik şiddet dilini güçlendiren anlayışa karşı hemcinslerimizi korumaya devam edeceğiz. CHP Manisa İl Başkanı olarak şiddet gören tüm kadınların maddi manevi yanında olacağıma söz veriyorum. Tüm gücümüzle kız kardeşimizin ve bebeğinin yanındayız. Hem kız kardeşimizin hem çocuğumuzun yaralarını saracağız. Kız kardeşlik yaşatacak”

Kaynak: BÜLTEN